BOXXL FULFILMENT

WERKWIJZE

WERKWIJZE

Zo Werken Wij

Bij Boxxl Fulfilment draait alles om het bieden van de best mogelijke service aan jou en jouw klanten. We hebben een eenvoudig en efficiënt proces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw bestellingen snel en nauwkeurig worden verwerkt. Van software integratie tot pick & pack en retouren, we hebben alles in huis om jouw bedrijf te laten groeien. Bekijk hieronder hoe ons proces werkt en ontdek hoe we jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen!

Bij ons draait alles om persoonlijke service en aandacht voor detail. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we jouw bedrijf beter leren kennen en bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. We willen er zeker van zijn dat we een goede match zijn voor jouw bedrijf, en dat we je de best mogelijke service kunnen bieden. Laten we een afspraak maken en kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!

Nadat we elkaar hebben leren kennen, gaan we aan de slag met het integreren van onze fulfilment software met jouw webshop of Bol.com shop. Op deze manier kunnen we naadloos samenwerken en jouw klanten de best mogelijke service bieden. We zorgen er dan ook voor dat we voorraad gecontroleerd en verkoopbaar is, zodat we snel en efficiënt kunnen werken en jouw klanten hun bestellingen op tijd ontvangen. Bij ons ben je verzekerd van een soepele en professionele dienstverlening.

Ons team van experts staat klaar om jouw bestellingen snel en efficiënt te verwerken. We zorgen ervoor dat elke bestelling zorgvuldig wordt ingepakt en verzonden, zodat jouw klanten hun producten in perfecte staat ontvangen. Voor 23:59 besteld = morgen in huis!

Als er een retourzending is, zorgen we ervoor dat deze snel en zorgvuldig wordt afgehandeld. Bij ons ben je verzekerd van een uitstekende service en een soepele afhandeling van alle bestellingen en retouren.

1. BOXXL Krijgt De Order Binnen

Wanneer de order voor 23:59 is binnen gekomen zien wij in de ochtend de informatie van alle bestellingen

2. De Order Wordt Ingepakt

Boxxl zoekt het best passende inpak materiaal voor de bestellingen en houdt zo de inpak-materiaal prijzen laag.

3. De Order Wordt Verzonden

Tussen 10- en 12u worden alle pakketten opgehaald om dezelfde dag nog bezorgd te worden

4. De Order Komt Aan

De klant ontvangt de track en trace code automisch en ontvangt de bestelling naar tevredenheid

Scroll naar boven